Thursday, 10 May 2012

Wow..LG Cinema 3D Smart TV

Jom layan al-kisah yang i nak share dengan korang, iaitu LG Cinema 3D Smart TV. Apa macam, teruja atau syok dengar 3D Smart TV.Sekarang nak layan 3D, kat rumah pun boleh save budget tak perlu nak ke pawagam dan melabur duit..hehe, i teruja sangat-sangat sebab dapat tengok bersama keluarga, saudara-mara dan kawan-kawan..paling penting tengok kat rumah boleh bersantai-santai, bergolek-golek bagai..hahaha..
 
Why do you want to excite your senses with LG Cinema 3D Smart TV??


Apa yang best dan yang paling teruja of course family i yang gilakan sukan atau bola sepak, cuba bayangkan kalau kita semua tengok live bola sepak menggunakan 3D Smart TV, mesti gempak..rasa macam bola dan pemain bola sepak tuh nak terkeluar je dari tv..kat wayang pun boleh terkejut-kejut..memang teruja sangat kalau dapat memiliki 3D Smart TV..siapa tak nak kan?? I nak kalau berpeluang memilikinya...berangan sekejap..hehehe






Cuba bayangkan kalau anak-anak buah i dapat tengok favourite movie atau cartoon..boleh terngaga dorang dengan adanya teknologi canggih 3D Smart TV, tak payah susah nak bawa dorang semua ramai-ramai pergi pawagam...good idea tak?? haha..



Ada sikit info berkenaan 3D Smart TV yang sempat i checkk, jom layan...

* Kecerahan yang unggul, kejelasan dan warna sama ada anda menonton 3D atau 2D.
  Ditambah teknologi TruMotion , anda akan
menikmati sukan, permainan video dan tindakan berkelajuan tinggi dengan
sebarang gerakan kabur.
* Kelebihan besar-percuma cermin mata 3D bateri.Sama seperti yang anda dapat di pawagam. Size ringan dan kerlipan bebas.
* Sesiapa yang memakai kanta / spek mata  boleh menikmati Cinema 3D dalam keadaan selesa.
 
Info yang lebih lanjut boleh klik di sini 
  

Hopefully i dapat jemputan dari Nuffnang, memang amat teruja kalau i terpilih..!!!

Date: 19 May 2012 (Saturday)
Time: 6.30pm – 8.30pm
Venue: Courtyard Garden, Bukit Damansara
Dress code: Casual


1 comment:

♥♥cikHannah♥♥ said...

hye dear.. masih ade lagi GA tu..jemput2 join..