Thursday, 31 May 2012

Pink Village - Putrajaya


Nice edit - Pink Village


Kem Pink Village - Sebelum bergerak pulang


Aktiviti Malam Minggu Muda Mudi...jalan2 di Putarjaya


Aksi sporting morting


Taraa...Nice Shirt & Cap from Puteri UMNO


Tempat beradu kami semua selama 3 Hari 2 Malam

Taraa....finally i'm free to update my blog pencilkecilsakura...
25-27 MAY 2012, aq join satu kem pink village di Presint 3 Putarajaya kira sekaki dgn Kem belia yang besar-besaran di Putrajaya last 2 weeks..Aq saja join untuk habiskan aktiviti aq yang agak terbuang dan membazir tuh..hehehe...
Jumaat tuh semua berkumpul di Petronas Ampang dekat2 dgn burger king tuh...ramai giler dekat 120org..naik bus nok!!!...sampai je sana..Ya Allah ramai giler makhluk-makhluk mcm semut yang kecil tuh..rupanya byk kem lain yg join bkn pink village je...mmg syokk!!
Kat sana apa lagi dapat kawan baru dan adik-adik baru yg nakal2 semua..hahaha
Kalo ada lagi, best gak join boleh tambah2 kan kawan...x salah pun at least kita jgn sombong sudah...

No comments: