Monday, 22 November 2010

Nothing to say...

Adakah aku terlalu m'busykan diri ku ini?? Ada kawan2 cakap aku xde masa untuk dorang..mcm mana nak jawab?..aku rasa aku wat aktiviti berfaedah, dan masih ada sesuatu perkara yang aku belum tercapai.Aku nk bekerja keras untuk mencapai yea.Maaf la kawan2x, if aku terabaikan korang, xsengaja pun.Aku pun xtau kenapa, istilah melepak mcm dah malas bagi aku..MASA ITU EMAS, so kita kena hargainya.Lagipun, sejak aku sambung belajar aku terlalu kena fix kan masa aku.Insyaallah kawen korang, aku usahakan untuk attend.

No comments: